Törmäsin aamukahvia juodessani moiseen uutislinkkiin:
http://uutiset.msn.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Led-valot+korvissa+voiva...

Artikkelissa kerrotaan, kuinka korviin asennetut led-valot parantavat masennuksesta kärsiviä todella tehokkaasti. Valo kohdistetaan korvakäytävien kautta aivojen valovasteellisiin osiin.

En voi sille mitään, että naama on kummallisessa virneessä kun mietin että kadulla kulkisi ihmisiä joiden korvista sojottaa valoa. Huhuu... :) Kyllähän siinä piristyisi jopa ne, joiden korvista ei ledejä löydy. ;)

Siltikin, odotan tätä tuotetta innolla. En ole tutustunut näihin kalliisiin terapiavaloihin mitä jo on markkinoilla, mutta ymmärtääkseni niistä on ihan todistetusti ollut hyötyä. Miksei siis myös näistä korvalampuista. Jos näin on, onko valo avain ihmisten henkiseen hyvinvointiin?

Katselukerrat: 16

Kommentti

Sinun tulee olla Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus:n jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus

Kommentoinut Taru Kekkonen 13. tammikuu 2010 20:26
Itselläni ei ole kokemusta kirkasvalolampuista tai muustakaan valohoidosta, mutta ihan lähipiiristä olen kuullut pelkästään positiivisia kokemuksia asiasta. Tieteellistäkin tutkimustulosta valon vaikutuksesta on runsain määrin, joten mistään huuhaasta ei varmaan ole kyse.

Vaikka asia siis varmasti onkin ihan asiallinen ja varteenotettava, niin kyllähän nuo teidän kommenttinne pistävät auttamatta mielikuvituksen liikkeelle ja suunpielet nykimään. Nauru pyrkii ulos, ei voi mitään :)
Tässä on varmasti myös huikea tuotekehityksen paikka. Milloin ilmestyvät markkinoille korvanappikuulokkeet, joihin on upotettu led-valot? Napit korvilla musiikkia kuunnellessa saisi kohennettua omaa hyvinvointia monella tavalla. Tai entäs näin kovien pakkasten aikaan yhdistetyt korvalaput ja korvalamput? Tai pipot? :)

Tämä ilo tarttui pelkän mielikuvan voimalla. Kiitos teille valopäille, pelastitte päiväni :)
Kommentoinut SePeli 13. tammikuu 2010 01:26
Onko tämä nyt se kauan hoettu "valoa tunnelin päässä?, jos tosin 70-luvulla tarkastelin näkyykö valon päässä tunnelia?, ei näkynyt. po valo oli työkaverini koira.
Kommentoinut Erla 12. tammikuu 2010 12:35
Nyt on tammikuu, toi ei voi olla aprillipila eikä mätäkuun juttu. Siis ottakaamme se ainakin melkein todesta. Jos valot ovat ulospäin näkyviä, tuottaa se ainakin kanssaihmisille iloa, josko se tarttuu. :) :) Minua ainakin naurattaa jo nyt.
Kommentoinut Li-Ra 12. tammikuu 2010 10:53
Minusta äkkiseltään tuntuu täysin huuhaalta koko korvalamppu touhu. Kyllähän siinä voi masennus ainakin hetkeksi lievittyä, nähdessään lamppukorvaisia henkilöitä vilisemässä väentungoksessa kadulla. Sieluni silmin voin kuvitella, miten huvittava näky se on. Jospa ne näin sitä masennusta poistaakin? :) :) Päivän paras juttu tänään.

TULEVIA TAPAHTUMIA

AJANKOHTAISTA SISÄLTÖÄ

Uusimmat tapahtumat

Kimi Hämäläinen on nyt jäsen: Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
Syys 6
Louise Grady on nyt jäsen: Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
Syys 3
Steve Brandidge on nyt jäsen: Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
Elo 24
Inari Gebhard tykkäsi jäsenen Inari Gebhard tapahtumasta Laulunopetusta syksy 2018
Elo 22
Inari Gebhard kommentoi jäsenen Inari Gebhard tapahtumaa Laulunopetusta Helsinki-Hyvinkää-Hämeenlinna
"Laulunopetusta syksy 2018 Pukinmäen Taidetalo LAULUA KAIKENIKÄISILLE. Unikkotie 4. PukinmäkiVoit myös itse koota haluamasi pien - perhe - vanhempi ja lapsiryhmän.Kysele vaihtoehtoja inari.gebhard@gmail.com LAULURYHMÄ…"
Elo 22
Inari Gebhard julkaisi tapahtuman

Laulunopetusta Helsinki-Hyvinkää-Hämeenlinna / Hyvinkää

2. syyskuu 2018 18 - 15. joulukuu 2018 19
LAULUNOPETUSTA HELSINKI-HYVINKÄÄ-HÄMEENLINNAOlen esiintyvä taiteilija ja laulupedagogi . opetukseni : 2018Pukinmäen Taidetalo, Bel Canton ystävät ry, Helsinki, Hyvinkää, HämeenlinnaJos haluat laulunopetusta, voit ottaa suoraan yhteyttä Inariin.Tässä YHTEYSTIETONI:Inari.Gebhard@gmail.comtel. 0405512808Inari Gebhardin ohjaama ohjelmisto kattaa monia kielialueita, Tyylilajit ovat ulottuneet oopperasta, liedistä ja kirkkomusiikista kansanlauluihin, operettiin, musikaaliin, näytelmä- ja…Näytä lisää
Elo 22
Marja Tuovinen on nyt jäsen: Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
Elo 19
Dennis Dunn on nyt jäsen: Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
Elo 17

© 2018   Created by Taru Kekkonen.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot