Törmäsin aamukahvia juodessani moiseen uutislinkkiin:
http://uutiset.msn.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Led-valot+korvissa+voiva...

Artikkelissa kerrotaan, kuinka korviin asennetut led-valot parantavat masennuksesta kärsiviä todella tehokkaasti. Valo kohdistetaan korvakäytävien kautta aivojen valovasteellisiin osiin.

En voi sille mitään, että naama on kummallisessa virneessä kun mietin että kadulla kulkisi ihmisiä joiden korvista sojottaa valoa. Huhuu... :) Kyllähän siinä piristyisi jopa ne, joiden korvista ei ledejä löydy. ;)

Siltikin, odotan tätä tuotetta innolla. En ole tutustunut näihin kalliisiin terapiavaloihin mitä jo on markkinoilla, mutta ymmärtääkseni niistä on ihan todistetusti ollut hyötyä. Miksei siis myös näistä korvalampuista. Jos näin on, onko valo avain ihmisten henkiseen hyvinvointiin?

Katselukerrat: 14

Kommentti

Sinun tulee olla Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus:n jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus

Kommentoinut Taru Kekkonen 13. tammikuu 2010 20:26
Itselläni ei ole kokemusta kirkasvalolampuista tai muustakaan valohoidosta, mutta ihan lähipiiristä olen kuullut pelkästään positiivisia kokemuksia asiasta. Tieteellistäkin tutkimustulosta valon vaikutuksesta on runsain määrin, joten mistään huuhaasta ei varmaan ole kyse.

Vaikka asia siis varmasti onkin ihan asiallinen ja varteenotettava, niin kyllähän nuo teidän kommenttinne pistävät auttamatta mielikuvituksen liikkeelle ja suunpielet nykimään. Nauru pyrkii ulos, ei voi mitään :)
Tässä on varmasti myös huikea tuotekehityksen paikka. Milloin ilmestyvät markkinoille korvanappikuulokkeet, joihin on upotettu led-valot? Napit korvilla musiikkia kuunnellessa saisi kohennettua omaa hyvinvointia monella tavalla. Tai entäs näin kovien pakkasten aikaan yhdistetyt korvalaput ja korvalamput? Tai pipot? :)

Tämä ilo tarttui pelkän mielikuvan voimalla. Kiitos teille valopäille, pelastitte päiväni :)
Kommentoinut SePeli 13. tammikuu 2010 01:26
Onko tämä nyt se kauan hoettu "valoa tunnelin päässä?, jos tosin 70-luvulla tarkastelin näkyykö valon päässä tunnelia?, ei näkynyt. po valo oli työkaverini koira.
Kommentoinut Erla 12. tammikuu 2010 12:35
Nyt on tammikuu, toi ei voi olla aprillipila eikä mätäkuun juttu. Siis ottakaamme se ainakin melkein todesta. Jos valot ovat ulospäin näkyviä, tuottaa se ainakin kanssaihmisille iloa, josko se tarttuu. :) :) Minua ainakin naurattaa jo nyt.
Kommentoinut Li-Ra 12. tammikuu 2010 10:53
Minusta äkkiseltään tuntuu täysin huuhaalta koko korvalamppu touhu. Kyllähän siinä voi masennus ainakin hetkeksi lievittyä, nähdessään lamppukorvaisia henkilöitä vilisemässä väentungoksessa kadulla. Sieluni silmin voin kuvitella, miten huvittava näky se on. Jospa ne näin sitä masennusta poistaakin? :) :) Päivän paras juttu tänään.

TULEVIA TAPAHTUMIA

AJANKOHTAISTA SISÄLTÖÄ

Uusimmat tapahtumat

Sarita Kivikko on nyt jäsen: Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
10 tuntia sitten
Heidi Dayne Hanson on nyt jäsen: Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
eilen
Alvin John Ernst on nyt jäsen: Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
Kesä 12
James Pollard on nyt jäsen: Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
Kesä 8
Jäsenen Minä tutkijana, minä keksijänä blogikirjoitus

Viesntintäsuunnitelman laatiminen

Minä tutkijana, minä keksijänä-hanke on ollut käynnissä lukuvuoden 2017-2018. Kevään aikana hanketta on edistetty esittelemällä hanketta Keravan kouluissa ja suunnittelemalla kouluihin ja esiopetukseen hankittavien Fablabien sisällöt. Hankintoja on tehty ja ensimmäiset tilaukset ovat saapuneet. …Näytä lisää
Kesä 8
trustedmeds on nyt jäsen: Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
Touko 8
Virpi Syväoja on nyt jäsen: Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
Huhti 29
Juha Vänskä on nyt jäsen: Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
Huhti 25

© 2018   Created by Taru Kekkonen.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot