Iltalehdessä hehkutetaan että Yleiseen työttömyyskassaan on liittynyt enemmän jäseniä kuin koskaan aiemmin historiassa. Varsinkin nuoret työntekijät ovat innostuneet tästä ammattiliittoihin sitoutumattomasta työttömyyskassasta.
Iltalehden artikkeli

Samalla kotisivuni Suomi24:n pääaiheissa on keskustelu "Kuinka vähällä tulet toimeen /kk". Keskustelun aloittaja on kirjoittanut esimerkin, kuinka hän (puolisonsa?) kanssa on pystynyt säästämään kivuttomasti aika hurjan summan kuukaudessa ja kehottaa muitakin kokeilemaan miltä tuntuisi elää vähempiosaisen kengissä. Viestiketju jatkuu useilla esimerkeillä jos vain lukijana viitsii suodattaa välistä törkyn pois...


Pitäisikö tästä vetää johtopäätös että pian Suomen yli kulkee laman hyökyaalto? Vai onko silkkaa sattumaa että työttömyyskassoihin liitytään ennätystahtiin ja ihmiset köyhistelee kokeilumielessä ja osa tietenkin laittaa säästöt sukanvarteen...

Katselukerrat: 4

Kommentti

Sinun tulee olla Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus:n jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus

Kommentoinut Minna 11. tammikuu 2010 13:31
Vähän provokaationa heitän tähän, että pitäisikö palkankorotukset maksaa vain ay-järjestöjen jäsenille? Muut kuin ovat siinäkin suhteessa vapaamatkustajia, eivät maksa jäsenmaksuja, mutta nauttivat kyllä eduista ilman omantunnontuskia.
Kommentoinut Nurmela Juha 11. tammikuu 2010 10:03
Tietääkseni myös ammattiliittoihinkin on liittynyt nuoria viime aikoina aiempaa enemmän. Yleiseen työttömyyskassan liittyneiltä voisi kysyä, että kenen he ajattelevat hoitavan työttömien asioita, jos ei ammattiyhdistyksen. Olisiko kyseessä yksi muoto vapaamatkustajuutta? Vai pelottaako ay-liikeeseen sitoutuminen?
Laman hyökyaalto lienee liian vahva ilmaus. Ehkä tuo kasvava eläkeikään tulevien joukko helpottaa tilannetta jättäessään työpaikkoja nuoremmille. Synkkiä ennusteita kyllä on esitetty esim. Pekka Tiainen työ- ja elinkeinoministeriöstä.

TULEVIA TAPAHTUMIA

AJANKOHTAISTA SISÄLTÖÄ

Uusimmat tapahtumat

Anu Koskela on nyt jäsen: Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
Tammi 22
Anna Konsin on nyt jäsen: Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
Tammi 13
noora alsalman on nyt jäsen: Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
Joulu 22, 2017
Kati Airisniemi ja Chels ovat nyt kavereita
Joulu 20, 2017
Anja Irmeli Saarinen on nyt jäsen: Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
Joulu 18, 2017
Anna Helena Piha ja C L ovat nyt kavereita
Joulu 17, 2017
Anna-Tytti Sulisalo on nyt jäsen: Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
Joulu 7, 2017
Profiilin kuvakeSuvi Räsänen ja Heli Luhtaniemi liittyivät ryhmään Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
Joulu 4, 2017

© 2018   Created by Taru Kekkonen.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot