Iltalehdessä hehkutetaan että Yleiseen työttömyyskassaan on liittynyt enemmän jäseniä kuin koskaan aiemmin historiassa. Varsinkin nuoret työntekijät ovat innostuneet tästä ammattiliittoihin sitoutumattomasta työttömyyskassasta.
Iltalehden artikkeli

Samalla kotisivuni Suomi24:n pääaiheissa on keskustelu "Kuinka vähällä tulet toimeen /kk". Keskustelun aloittaja on kirjoittanut esimerkin, kuinka hän (puolisonsa?) kanssa on pystynyt säästämään kivuttomasti aika hurjan summan kuukaudessa ja kehottaa muitakin kokeilemaan miltä tuntuisi elää vähempiosaisen kengissä. Viestiketju jatkuu useilla esimerkeillä jos vain lukijana viitsii suodattaa välistä törkyn pois...


Pitäisikö tästä vetää johtopäätös että pian Suomen yli kulkee laman hyökyaalto? Vai onko silkkaa sattumaa että työttömyyskassoihin liitytään ennätystahtiin ja ihmiset köyhistelee kokeilumielessä ja osa tietenkin laittaa säästöt sukanvarteen...

Katselukerrat: 15

Kommentti

Sinun tulee olla Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus:n jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus

Kommentoinut Minna 11. tammikuu 2010 13:31
Vähän provokaationa heitän tähän, että pitäisikö palkankorotukset maksaa vain ay-järjestöjen jäsenille? Muut kuin ovat siinäkin suhteessa vapaamatkustajia, eivät maksa jäsenmaksuja, mutta nauttivat kyllä eduista ilman omantunnontuskia.
Kommentoinut Nurmela Juha 11. tammikuu 2010 10:03
Tietääkseni myös ammattiliittoihinkin on liittynyt nuoria viime aikoina aiempaa enemmän. Yleiseen työttömyyskassan liittyneiltä voisi kysyä, että kenen he ajattelevat hoitavan työttömien asioita, jos ei ammattiyhdistyksen. Olisiko kyseessä yksi muoto vapaamatkustajuutta? Vai pelottaako ay-liikeeseen sitoutuminen?
Laman hyökyaalto lienee liian vahva ilmaus. Ehkä tuo kasvava eläkeikään tulevien joukko helpottaa tilannetta jättäessään työpaikkoja nuoremmille. Synkkiä ennusteita kyllä on esitetty esim. Pekka Tiainen työ- ja elinkeinoministeriöstä.

TULEVIA TAPAHTUMIA

AJANKOHTAISTA SISÄLTÖÄ

Uusimmat tapahtumat

Kimi Hämäläinen on nyt jäsen: Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
Syys 6
Louise Grady on nyt jäsen: Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
Syys 3
Steve Brandidge on nyt jäsen: Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
Elo 24
Inari Gebhard tykkäsi jäsenen Inari Gebhard tapahtumasta Laulunopetusta syksy 2018
Elo 22
Inari Gebhard kommentoi jäsenen Inari Gebhard tapahtumaa Laulunopetusta Helsinki-Hyvinkää-Hämeenlinna
"Laulunopetusta syksy 2018 Pukinmäen Taidetalo LAULUA KAIKENIKÄISILLE. Unikkotie 4. PukinmäkiVoit myös itse koota haluamasi pien - perhe - vanhempi ja lapsiryhmän.Kysele vaihtoehtoja inari.gebhard@gmail.com LAULURYHMÄ…"
Elo 22
Inari Gebhard julkaisi tapahtuman

Laulunopetusta Helsinki-Hyvinkää-Hämeenlinna / Hyvinkää

2. syyskuu 2018 18 - 15. joulukuu 2018 19
LAULUNOPETUSTA HELSINKI-HYVINKÄÄ-HÄMEENLINNAOlen esiintyvä taiteilija ja laulupedagogi . opetukseni : 2018Pukinmäen Taidetalo, Bel Canton ystävät ry, Helsinki, Hyvinkää, HämeenlinnaJos haluat laulunopetusta, voit ottaa suoraan yhteyttä Inariin.Tässä YHTEYSTIETONI:Inari.Gebhard@gmail.comtel. 0405512808Inari Gebhardin ohjaama ohjelmisto kattaa monia kielialueita, Tyylilajit ovat ulottuneet oopperasta, liedistä ja kirkkomusiikista kansanlauluihin, operettiin, musikaaliin, näytelmä- ja…Näytä lisää
Elo 22
Marja Tuovinen on nyt jäsen: Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
Elo 19
Dennis Dunn on nyt jäsen: Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
Elo 17

© 2018   Created by Taru Kekkonen.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot