Meneeköhän pahoinpitelyllä oppi paremmin perille oppilaiden päähän? No, ainakin kyseinen rehtori, josta tässä uutisessa kerrotaan sitä kokeili. Tuloksista en tiedä mutta ainakin rehtori joutui itse liemeen. Oppikohan itse tästä mitään? Onkohan ainut rehtori Suomessa - tuskimpa? Mutta kertoo tämäkin jotakin jostakin ogelmasta. Eilinen uutinen mutta antaa aihetta keskusteluun vielä tänäänkin.

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Rehtorille+sakot+pahoinpitelyst%...

HS.fi 7.1. 2010 klo 17: 35
Turku. Rehtori on tuomittu sakkoihin kahden oppilaan pahoinpitelystä ja toisen nöyryyttämisestä erikoiskoulussa Turun seudulla. Asiasta kertoi Turun Sanomat.

Lehden mukaan rehtori oli pitänyt 10-vuotiasta poikaa niskasta kiinni ja pitänyt häntä useita minuutteja polvillaan luokan edessä. Lisäksi hän oli kehottanut muita oppilaita nauramaan.

Rehtori kiisti käskeneensä pojan polvilleen. Hän kertoi sanoneensa: Naurakaa nyt, jos se on niin hauskaa.

Turun käräjäoikeus määräsi rehtorin maksamaan pojalle 500 euroa kivusta ja särystä sekä henkisestä kärsimyksestä vuoden 2008 tapahtumasta.

Vuonna 2009 rehtori oli ottanut uhmakkaasti käyttäytynyttä poikaa kiinni hartioista ja päästä sekä painanut seinää vasten. Lääkäri löysi pojan korvista ja päänahasta ruhjeita.

Käräjäoikeus totesi, että rehtori oli käsitellyt poikaa liian voimakkaasti. Hän sai 1 290 euroa sakkoa pahoinpitelystä, lievästä pahoinpitelystä sekä virkavelvollisuuden rikkomisesta.

Katselukerrat: 16

Kommentti

Sinun tulee olla Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus:n jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus

TULEVIA TAPAHTUMIA

AJANKOHTAISTA SISÄLTÖÄ

Uusimmat tapahtumat

Kimi Hämäläinen on nyt jäsen: Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
Syys 6
Louise Grady on nyt jäsen: Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
Syys 3
Steve Brandidge on nyt jäsen: Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
Elo 24
Inari Gebhard tykkäsi jäsenen Inari Gebhard tapahtumasta Laulunopetusta syksy 2018
Elo 22
Inari Gebhard kommentoi jäsenen Inari Gebhard tapahtumaa Laulunopetusta Helsinki-Hyvinkää-Hämeenlinna
"Laulunopetusta syksy 2018 Pukinmäen Taidetalo LAULUA KAIKENIKÄISILLE. Unikkotie 4. PukinmäkiVoit myös itse koota haluamasi pien - perhe - vanhempi ja lapsiryhmän.Kysele vaihtoehtoja inari.gebhard@gmail.com LAULURYHMÄ…"
Elo 22
Inari Gebhard julkaisi tapahtuman

Laulunopetusta Helsinki-Hyvinkää-Hämeenlinna / Hyvinkää

2. syyskuu 2018 18 - 15. joulukuu 2018 19
LAULUNOPETUSTA HELSINKI-HYVINKÄÄ-HÄMEENLINNAOlen esiintyvä taiteilija ja laulupedagogi . opetukseni : 2018Pukinmäen Taidetalo, Bel Canton ystävät ry, Helsinki, Hyvinkää, HämeenlinnaJos haluat laulunopetusta, voit ottaa suoraan yhteyttä Inariin.Tässä YHTEYSTIETONI:Inari.Gebhard@gmail.comtel. 0405512808Inari Gebhardin ohjaama ohjelmisto kattaa monia kielialueita, Tyylilajit ovat ulottuneet oopperasta, liedistä ja kirkkomusiikista kansanlauluihin, operettiin, musikaaliin, näytelmä- ja…Näytä lisää
Elo 22
Marja Tuovinen on nyt jäsen: Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
Elo 19
Dennis Dunn on nyt jäsen: Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
Elo 17

© 2018   Created by Taru Kekkonen.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot