Minun osuuteni mediaseurantaviikosta on päätöksessä. Bongasin kuin tilauksesta tämän uutisen seuraajilleni.
Kannattaa tätä toistenkin noudattaa. Sanomalehtien lukeminen avartaa, vaikka onkin muitakin mahdollisuuksia seurata uutisia. Ei sanomalehteä voita mikään. Olen sitä mieltä itse, ajatelkoot toiset mitä tahansa.
Kiitokset kaikille, jotka kommentoitte uutisiani ja toivon, että palvelivat siinä tarkoituksessaan, miksi ne tänne oli esiin asetettu. Tsemppiä seuraajilleni:) On kapulanvaihdon aika.

ILKKA-lehden fi. sivustoilla on tämä uutinen.

Tarkemmin luettavissa tästä.
http://www.ilkka.fi/Article.jsp?article=397114&Title=Tervetuloa...!

Sanomalehtiviikkoa vietetään 8.-12.2.2010. Sanomalehtien Liitto ja eri sanomalehdet eri puolilla maata kannustavat koululaisia ja lukiolaisia lukemaan uutisia ja tutustumaan lehtien tarjontaan. Medialukutaidon kehittäminen on yhteinen asia!

Sanomalehtiviikolla Ilkka kutsuu alakoululaiset, yläkoululaiset ja lukiolaiset kirjoittamaan omia lehtijuttuja. Jutut julkaistaan sanomalehtiviikolla lehden verkkosivuilla. Parhaat palat tarjoillaan tuttuun tapaan viikon 6 Ilkka-lehdissä. Alakoululaiset pääsevät lisäksi taiteilemaan omia uutissivujaan.

Ilmoittautumalla uutistyöhön 20.11.2009 mennessä luokkasi osallistuu julkkishaastateltavien arvontaan - mukaan on ilmoittautunut muun muassa lappajärveläinen painija Sarianne Savola. Voitte myös ehdottaa, ketä Etelä-Pohjanmaan julkkista haluaisitte päästä jututtamaan. Tänä vuonna arvotaan myös Ilkan tarjoama tutustumisretki I-printin sanomalehtipainoon Seinäjoelle. Alakoulujen luokat osallistuvat myös Sammakko- ja Krokopassien sekä Lukupassien ja Painomustekala-pelien arvontaan.

Opettaja, ilmoita luokkasi täyttämällä oheinen verkkolomake viimeistään perjantaina 20.11. Uutistyöhön voitte ilmoittautua vielä 15.1.2010 saakka, mutta silloin ette enää ehdi osallistua arvontaan.

Sanomalehtiviikon jutuista ja osallistumisen yksityiskohdista löydät tarkemmin tietoa alla olevista kirjeistä alakouluille, yläkouluille ja lukioille. Kannattaa myös käydä tutustumassa Sanomalehtiviikon videoihin, joista luokkanne voi ammentaa uusia ideoita sanomalehtiviikon viettoon.

Katselukerrat: 41

Kommentti

Sinun tulee olla Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus:n jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus

Kommentoinut Jenni S 9. tammikuu 2010 20:18
En ole muutamaan päivään päässyt käymään täällä ningissä ja tänään oli tarkoitus aloittaa blogin kirjoitus. Kiitokset vain Liisa tästä vinkistä, paneudun myöhemmin näihin vanhempiin kirjoituksiisi.

Itse en henk.koht juurikaan lue lehtiä. Hesari on tullut aina välillä, mutta usein huomaan että liki kahden viikon lehdet on pinossa odottamassa sopivaa lukuhetkeä...jolloin ne ovatkin jo "vanhoja". Netin ja tv:n kautta koitan pysyä kartalla maailmanmenosta ja näillä eväillä koitan tämän viikon kirjoituksetkin hoitaa. :)
Kommentoinut Erla 9. tammikuu 2010 19:17
Jatkuu
TV-uutiset on ihan pakko nähdä edes kerran päivässä.
Mitä tuohon sanomalehtiviikkoon tulee, niin kyllä vähän aktivoi koululaisia lukemaan lehtiä. Pari viikkoa se njälkeen näen jopa työpaikallani lastenkin lukevan lehteä.
Kommentoinut Erla 9. tammikuu 2010 19:14
totta, tämän kurssin aikan on tullut seurattua eri medioita enemmän kuin muulloin. Itselleni tulee vain paikallilehti tilattuna. Maakuntalendet luen töissä jos kerkeän. Tosin se meinaa olla sitä, että kääntää sivun ja katsoo otsikot ja aukeama jää lukematta kun joku keskeyttää.

TULEVIA TAPAHTUMIA

AJANKOHTAISTA SISÄLTÖÄ

Uusimmat tapahtumat

Sarita Kivikko on nyt jäsen: Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
10 tuntia sitten
Heidi Dayne Hanson on nyt jäsen: Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
eilen
Alvin John Ernst on nyt jäsen: Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
Kesä 12
James Pollard on nyt jäsen: Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
Kesä 8
Jäsenen Minä tutkijana, minä keksijänä blogikirjoitus

Viesntintäsuunnitelman laatiminen

Minä tutkijana, minä keksijänä-hanke on ollut käynnissä lukuvuoden 2017-2018. Kevään aikana hanketta on edistetty esittelemällä hanketta Keravan kouluissa ja suunnittelemalla kouluihin ja esiopetukseen hankittavien Fablabien sisällöt. Hankintoja on tehty ja ensimmäiset tilaukset ovat saapuneet. …Näytä lisää
Kesä 8
trustedmeds on nyt jäsen: Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
Touko 8
Virpi Syväoja on nyt jäsen: Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
Huhti 29
Juha Vänskä on nyt jäsen: Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
Huhti 25

© 2018   Created by Taru Kekkonen.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot