Asunnottomat extrapatjoille ja hieman muutakin

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010011410925194_uu.shtml
Ja kysehän ei ole mistään lisämukavuuksista tavallisen tallaajan mittapuussa, vaan siitä kuinka palvelukeskuksissa on ruuhkaa kovilla pakkasilla. Jotta kaikki halukkaat asunnottomat on saatu sijoitettua lämpimään suojaan, on jouduttu lattioille levittelemään lisää patjoja. Helsingin Hietaniemessä on keskimäärin 111 asiakasta yössä. Härregud mikä luku. Helsinkiläisenä olen järkyttynyt. Missä nämä asunnottomat muuten liikkuvat? Aika hyvin on katukuva siistitty. Voimmeko me muut paremmin kun emme tiedä mitä pinnan alla tapahtuu?

Samalla haukon henkeäni Urpilaisen tekopyhyydestä.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010011410926107_uu.shtml
"Urpilainen vaatii hallitusta tilille valelääkäreistä".
Ketä näistä valelääkäreistä on syyttäminen? Jos joku sekopää laittaa työhakemuksia feikkipapereilla, ei kai se hallituksen vika ole? Miksi aina pitää olla joku jota syyttää?

Katselukerrat: 6

Kommentti

Sinun tulee olla Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus:n jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus

Kommentoinut Li-Ra 14. tammikuu 2010 13:26
Ihminen taitaa olla sellainen, että se oma mukavuus on etusijalla kaikessa? Kunhan itsellä menee hyvin, väliäkös muista. Sellainen joka on itsekin kokenut huono-osaisuutta, jossakin elämänsä vaiheessa, voi ymmärtää muitakin vastaavassa tilanteessa olevia. Ja huomaakin epähohdat ja varmasti on auliimpi auttamaankin jos, vain on mahdollisuuksia.
Veikko Hursti oli tässä esimerkillinen auttaja. Mutta hänen elämänsä lähtökohdat olivatkin juuri ne, että oli itsekin pahasti alkoholisoitunut mutta toipui siitä. uskon, että siinä oli se suurin motivaatio auttamiselle ja hädän näkemiselle.

Tuo valelääkäri asia on, niin sanoisinko naurettavan hölmö homma. Onko Suomessa todellakin, niin sinisilmäisiä työhönvastaanottaja vastuussa olevat, näinkin vaativalla ja vastuullisella alalla, että puhelinhaastattelujen perusteella valitaan virkaan. Voi aikoja voi tapoja. Halituksessa ei minustakaan tuossa ole syyttäminen, vaan niitä jotka ovat tuon valinta menettelytavan hyväksyneet. Vai onko sillä hallituksen päätös takanaan?

TULEVIA TAPAHTUMIA

AJANKOHTAISTA SISÄLTÖÄ

Uusimmat tapahtumat

Sarita Kivikko on nyt jäsen: Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
10 tuntia sitten
Heidi Dayne Hanson on nyt jäsen: Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
eilen
Alvin John Ernst on nyt jäsen: Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
Kesä 12
James Pollard on nyt jäsen: Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
Kesä 8
Jäsenen Minä tutkijana, minä keksijänä blogikirjoitus

Viesntintäsuunnitelman laatiminen

Minä tutkijana, minä keksijänä-hanke on ollut käynnissä lukuvuoden 2017-2018. Kevään aikana hanketta on edistetty esittelemällä hanketta Keravan kouluissa ja suunnittelemalla kouluihin ja esiopetukseen hankittavien Fablabien sisällöt. Hankintoja on tehty ja ensimmäiset tilaukset ovat saapuneet. …Näytä lisää
Kesä 8
trustedmeds on nyt jäsen: Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
Touko 8
Virpi Syväoja on nyt jäsen: Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
Huhti 29
Juha Vänskä on nyt jäsen: Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
Huhti 25

© 2018   Created by Taru Kekkonen.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot