Jarkko Elo
  • Mies
  • Turku, Varsinais-Suomi
  • Suomi
Jaa Facebookissa
Jaa
  • Blogiartikkelit
  • Keskustelut
  • Tapahtumat

Vastaanotetut lahjat

Lahja

Käyttäjä Jarkko Elo ei ole vielä saanut lahjoja

Anna lahja

 

Jarkko Elo:n sivu

Uusimmat tapahtumat

Jarkko Elo päivitti profiilivalokuvansa
Tammi 22, 2010
Jarkko Elo on nyt jäsen: Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
Tammi 22, 2010

Kommenttitaulu

Sinun tulee olla Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus:n jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus

  • Ei vielä kommentteja!
 
 
 

TULEVIA TAPAHTUMIA

AJANKOHTAISTA SISÄLTÖÄ

Uusimmat tapahtumat

Mari Leppänen vastasi jäsenen Tarja Varpanen keskusteluun LUKUPIIRI: Ulla-Lena Lundbergin romaani Jää ryhmässä Maailman meret (9.2.-3.4.2015)
"Teos on todellakin mielenkiintoinen. Itse tykkään menneisyydestä kertovista kirjoista, on hauska päästä kurkkimaan minkälaista elämä on ollut ennen."
15 tuntia sitten
Henna Kangasniemi vastasi jäsenen Tarja Varpanen keskusteluun LUKUPIIRI: Ulla-Lena Lundbergin romaani Jää ryhmässä Maailman meret (9.2.-3.4.2015)
"Teos on aika mielenkiintoinen. Joskin maisemakuvailu ottaa välillä liikaakin valtaa ja on kohtia joissa on vaikea uskoa olevan sodan jälkeinen aika. Henkilöhahmot ovat kuitenkin oikein mielenkiintoisia ja tarina.. ehdottomasti…"
16 tuntia sitten
Peter vastasi jäsenen Tarja Varpanen keskusteluun LUKUPIIRI: Ulla-Lena Lundbergin romaani Jää ryhmässä Maailman meret (9.2.-3.4.2015)
"Suosittelen kirjan lukemista. Alkuun hiukan epäröin mutta hyvin sopii meri ilmiö aiheeseen. Kirjastosta omani löysin kirjakaupassa sen saisi 29€."
17 tuntia sitten
Tarja Varpanen vastasi jäsenen Tarja Varpanen keskusteluun LUKUPIIRI: Ulla-Lena Lundbergin romaani Jää ryhmässä Maailman meret (9.2.-3.4.2015)
"Lukupiiri on pörähtänyt mukavasti käyntiin, kiitos siitä teille aktiiviset lukijat! Lähiaikoina kirjailemme tännekin puheenvuoroja Ulla-Lena Lundbergin teoksesta Jää, jonka yhteislukeminen on piakkoin…"
21 tuntia sitten
Anu Petlin vastasi jäsenen Anu Petlin keskusteluun Kemian näkökulmasta ryhmässä Maailman meret (9.2.-3.4.2015)
"Jep, odotukset on korkealla, ideoita on, mutta niiden yhdistäminen vaatii vielä hommia. eiköhän se siitä. Kemia (tai fysiikka ja matikka) eivät ole minullakaan vahvoja, mutta aina voi yrittää."
eilen
Tanja vastasi jäsenen Heikki Koponen keskusteluun Beaglen matka ryhmässä Maailman meret (9.2.-3.4.2015)
"En päässyt valitettavasti mukaan AC- tapaamiseen, olin samaan aikaan lentokentällä, mutta katsoin juuri tallenteen :) Jostain kumman syystä viikingit ovat itselleni sellainen vastenmielinen aihe. En tiedä miksi. Olen…"
eilen
Tanja vastasi jäsenen Tanja keskusteluun Maailman meret ja Tanja ryhmässä Maailman meret (9.2.-3.4.2015)
"Meret ovat kyllä laaja tutkimuskohde :) Sitä äkkiseltään ajattelee että no joo, vettä ja kaloja, niitähän siellä... mutta aihe on nielaissut taas mukanaan ja kaikki tuntuu taas…"
eilen
Tanja vastasi jäsenen Peter keskusteluun Korallit ryhmässä Maailman meret (9.2.-3.4.2015)
"Sinulla taitaa olla kaksi eri Koralli-aiheista avausta täällä :) Kannattaa ehkä pitää kaikki tieto ja uutiset samassa paketissa, on meidän muiden helpompi näin käydä lukemassa…"
eilen

© 2015   Created by Taru Kekkonen.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot