Vastaanotetut lahjat

Lahja

Käyttäjä Jarkko Elo ei ole vielä saanut lahjoja

Anna lahja

 

Jarkko Elo:n sivu

Uusimmat tapahtumat

Jarkko Elo päivitti profiilivalokuvansa
Tammi 22, 2010
Jarkko Elo on nyt jäsen: Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
Tammi 22, 2010

Kommenttitaulu

Sinun tulee olla Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus:n jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus

  • Ei vielä kommentteja!
 
 
 

TULEVIA TAPAHTUMIA

AJANKOHTAISTA SISÄLTÖÄ

Uusimmat tapahtumat

Airi Laine-Ruokanen vastasi jäsenen Aki Luostarinen keskusteluun Kenen kulttuureissa? (esittäytyminen) ryhmässä Kenen kulttuuri? (1.12.2014-6.2.2015)
"Hei. Olen Airi ja aineopiskelustatuksella mieleni vetää taas mukaan ilmiöiden pariin. Jätin juuri äsken 40 vuotta kestäneet Helsingin touhuilut taakseni ja muutin Kemiin, Meri-Lapin kulttuuripoukamaan. Tässä…"
32 minuuttia sitten
Niko vastasi jäsenen Pekka Niemi keskusteluun Maailmankylän plussat ja miinukset ryhmässä Maailmankylä (6.10.-28.11.2014)
"Seuraavasta kolumnista löytyi hyvä sana kuvaamaan globalisaationkin mukanaan tuomaa ilmiötä; mcdonalsaatio. Mihin Suomessa kannattaa matkustaa? Ajatuksenani oli kirjoittaa monokulttuurin valtaamasta maailmasta ja sana…"
22 tuntia sitten
Henna Kangasniemi vastasi jäsenen Aki Luostarinen keskusteluun Kuvaa kulttuuria! ryhmässä Kenen kulttuuri? (1.12.2014-6.2.2015)
"Uskonpa että saa olla, kunhan ei riko niillä tekijänoikeuksia eli olet varma, että kyseisen kuvan saa jakaa. =) "
eilen
Henna Kangasniemi vastasi jäsenen Aki Luostarinen keskusteluun Kenen kulttuureissa? (esittäytyminen) ryhmässä Kenen kulttuuri? (1.12.2014-6.2.2015)
"Hiphei, Henna Iisalmesta taas hieman sivussa menossa mukana.. Kyselisin jokohan meille tähän ilmiöön tulisi lukupiiriä? Sitä niin odottelen, että ehtisin saada ennen ensi syksyä ÄI11 valmiiksi.. ja ne…"
eilen
Iikka Hyvärinen vastasi jäsenen Pekka Niemi keskusteluun Maailmankylän plussat ja miinukset ryhmässä Maailmankylä (6.10.-28.11.2014)
"suomelle globalisaatio on uhka ja mahdollisuus. tottakai suomesta täytyy saada esimerkiksi puuta muihin maihin, kun meillä sitä on ylitse omien tarpeiden, mutta suomi ei saa kokonaan globalisoitua. pitää olla omia ja…"
eilen
Pekka Niemi lisäsi keskustelun ryhmään Maailmankylä (6.10.-28.11.2014)
Pikkukuva

Maailmankylän plussat ja miinukset

Viimeinen kesksutelu aiheeseen. Globalisaation mukana talous, politiikka ja kulttuuri ovat yhä kansainvälisempiä:" McDonalts löytyy maailman lähes jokaisesta kaupungista,  Ihmiset Amerikasta Venäjälle sisutavat kotinsa IKEAn huonekaluilla, Suomalainen paparitehdas siityy Uruguaihin. Suomalainen nuori  "Smokahontas" , tekee youtube -videohitin ja saa työtä Hollywoodista. Suomalainen nuori saattaa lähteä Syyriaan taistellakseen ISIS-konfliktissa."Mitä ovat globalisaation plussat ja miinukset?…Näytä lisää
perjantai
Pekka Niemi vastasi jäsenen Pekka Niemi keskusteluun Sosiaalinen media - maailmankylä netissä? ryhmässä Maailmankylä (6.10.-28.11.2014)
"Huomaa, että opsikelijoila on realistiset käsitykset sosiaalisesta mediasta - sekä vahvuudet että heikkoudet tulevat kivasti esiin. Mielenkiintoinen ilmiö jokatapauksessa."
perjantai
Profiilin kuvakeHannu Reijo Marjamäki ja Viola Kortesniemi liittyivät ryhmään Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
keskiviikko

© 2014   Created by Taru Kekkonen.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot