Hilkka Pohjonen
 • Nainen
 • Hämeenlinna
 • Suomi
Jaa Facebookissa
Jaa

Hilkka Pohjonen:n kaverit

 • Mirva Immonen
 • Vesa Partanen
 • Sinikka Matilda Hotakainen
 • Nettikoulutus
 • Susanna Puhakka
 • Aki Luostarinen
 • Susku
 • Heikki Koponen
 • Tuija Salminen

Vastaanotetut lahjat

Lahja

Käyttäjä Hilkka Pohjonen ei ole vielä saanut lahjoja

Anna lahja

 

Hilkka Pohjonen:n sivu

Uusimmat tapahtumat

Hilkka Pohjonen vastasi jäsenen Taru Kekkonen keskusteluun Kun aikaa on paljon ryhmässä Aika ja avaruus
"Haastattelutekstiä lukiessa mietin kuinka psyykkisesti vahva täytyy olla ettei murru elämän käytyä kuvatunlaisen kapeutuneeksi. Haastateltua täytyy kantaa unelma vapautumisesta, jos kyse ei sitten ole…"
Tammi 22, 2016
Hilkka Pohjonen vastasi jäsenen Pekka Niemi keskusteluun Historiaa - Minne matkustaisit ajassa? ryhmässä Aika ja avaruus
"Hämeenlinnassa asuvana haluaisin ilman muuta aikamatkalle keskiaikaan. Paikalliset keskiaikamarkkinat antavat mielikuvitukselle lentoa. Olkoon keskiajasta sanottu sen olleen synkkää ja ties mitä muuta negatiivista, kun seuraa…"
Tammi 12, 2016
Hilkka Pohjonen osallistuu jäsenen Vesa Partanen tapahtumaan

Aika ja avaruus -ilmiön 2. tapaaminen / otavanopisto.adobeconnect.com/ilmiot

7. joulukuu 2015 kohdasta 18 kohtaan 19
Marras 30, 2015
Hilkka Pohjonen ja Tuija Salminen ovat nyt kavereita
Loka 16, 2015
Hilkka Pohjonen vastasi jäsenen Aki Luostarinen keskusteluun Ketkä kaikki ovat tietoisuuden jäljillä? ryhmässä Tietoisuus (7.4.-29.5.2015)
"Hilkka, entinen nettilukiolainen, vielä mielellään mukana ilmiöissä. Edellisen ilmiön lukupiiri oli tosi elämyksellinen. Tietoisuus on työstä tuttu juttu; tietoisuustaitoharjoituksia liitetään…"
Huhti 12, 2015
Hilkka Pohjonen vastasi jäsenen Heikki Koponen keskusteluun Ilmiötuotoksesi esittylyajan varaaminen ryhmässä Maailman meret (9.2.-3.4.2015)
"Tosi hyvä tuotos koralleista. En ehtinyt live-esitykseen, joten katsoin tallenteen linkkeineen. Voin todeta saaneeni tietoa koralleista enemmän kuin tähän mennessä yhteensä. Koralleja uhkaavat vaarat huolettavat.…"
Huhti 3, 2015
Hilkka Pohjonen vastasi jäsenen Heikki Koponen keskusteluun Ilmiötuotoksesi esittylyajan varaaminen ryhmässä Maailman meret (9.2.-3.4.2015)
"https://www.youtube.com/watch?v=Pb1MV2P9bGE Korallien hedelmoitys  https://www.youtube.com/watch?v=Tb8NiX0aCAA korallien riutat(riskit) https://www.youtube.com/watch?v=et5qxOsFSvg suojelusta ja elinkeinosta sekä…"
Huhti 3, 2015
Hilkka Pohjonen vastasi jäsenen Heikki Koponen keskusteluun Ilmiötuotoksesi esittylyajan varaaminen ryhmässä Maailman meret (9.2.-3.4.2015)
"Anu, valtavan mielenkiintoinen, selkeä ja kaunis :) tuo sinun tuotoksesi. Sitä lukee ja tutkii ihan ilokseen. Kaaviot ja kuvat elävöittävät varsin vahvaa teoriaosuutta. Onnea ja menestystä ilmiö-urallesi!"
Huhti 3, 2015
Hilkka Pohjonen vastasi jäsenen Tarja Varpanen keskusteluun LUKUPIIRI: Ulla-Lena Lundbergin romaani Jää ryhmässä Maailman meret (9.2.-3.4.2015)
"Kirjan Jää luettuani muistan sen varmasti voimakkaana lukukokemuksena. Kirjan aloittamiseen liittyi hieman ennakkoluuloa josko se on kovin korkealentoinen tai niin pitkäveteinen ettei juonta tavoita. Kirjahan on takavuosien…"
Maalis 31, 2015
Hilkka Pohjonen vastasi jäsenen Tarja Varpanen keskusteluun LUKUPIIRI: Ulla-Lena Lundbergin romaani Jää ryhmässä Maailman meret (9.2.-3.4.2015)
"Mukaan, kiitos kyllä! :))"
Helmi 11, 2015
Hilkka Pohjonen vastasi jäsenen Pekka Niemi keskusteluun Onko asevelvollisuus oikeus vai velvollisuus, vai pitäisikö siitä luopua? ryhmässä Minun oikeuteni (13.8.-3.10.2014)
"Varusmiespalvelusta paheksuvien ja torjuvien olisi hyvä tietää mitä muita valmiuksia se tarjoaa nuorille kuin aseen käyttöä ja "tappamista". Mikähän mahtaisi olla se instituutio joka opettaisi…"
Syys 14, 2014
Hilkka Pohjonen vastasi jäsenen Tarja Varpanen keskusteluun Kirjallisuuspiiri ryhmässä AJATTELUN TAIDOT 7.4.-31.5.2014
"Pidin sekä lukupiiriin osallistumisesta, luetusta kirjasta että etenkin sen ja opettaja Tarjan innoittamasta keskustelusta. Ilomielin ja innolla odotan seuraavaa lukupiiri-mahdollisuutta. Kaikkia näitä luettelemiani osioita…"
Touko 22, 2014
Hilkka Pohjonen vastasi jäsenen Tarja Varpanen keskusteluun Kirjallisuuspiiri ryhmässä AJATTELUN TAIDOT 7.4.-31.5.2014
"Haluan liittyä mukaan ennenkokemattomaan, nimittäin kirjallisuuspiiriin. Yritän saada kirjan käsiini vielä tällä viikolla, Eiköhän kirjastot ole auki lankalauantaina?"
Huhti 15, 2014
Hilkka Pohjonen ja Mirva Immonen ovat nyt kavereita
Helmi 28, 2014
Hilkka Pohjonen vastasi jäsenen Heikki Koponen keskusteluun Haluatko tehdä geenitestin itsestäsi - tässä ilmiössä se on mahdollista! ryhmässä Maailman huipulla (10.2.-4.4.2014)
"Jos tämä tarjous tulisi eteen missä muualla tahansa vastaisin oikopäätä ei kiinnosta, mutta ilmiöissä on ollut niin paljon elämyksellisiä mahdollisuuksia että epäilemättä…"
Helmi 10, 2014
Hilkka Pohjonen vastasi jäsenen Susanna Puhakka keskusteluun Yhteenvetoa tiistain 17.12.2013 oppilastapaamisesta ryhmässä Kuluttaja (in memoriam?) 2.12.2013-7.2.2014
"Ja miksiköhän Tanja sinun tarvitsee poistaa tuo mainoksesi? Siinähän on kaikki totta toisin kuin mainoksissa yleensä. Olen elänyt todeksi ilmiöitä yli kolme vuotta. Opinto-ohjaajani sanoi…"
Joulu 20, 2013

Hilkan Valta-ilmiön tuotoksen suunnitteluketju

Olen jälleen laatimassa visailutehtävää itsekunkin käytettäväksi niin YH1 kuin GE3 - kurssien sisällöistä. Olen ollut kummankin aineopettajan kanssa yhteydessä ja heidän mielestään idea on toteutuskelpoinen. Luonnollisesti Aki-opettaja on tästä myös tietoinen.

Rakentelen kokonaisuutta kursseilla etenemiseni mukaisesti.

Hilkka Pohjonen:n blogi

Lasillinen vettä, kiitos!

Lähetetty 22. toukokuu 2012 kello 19:14 2 kommenttia

Tarvitsemme vettä normaalioloissa parisen litraa vuorokaudessa. Ei ole samantekevää millaista se on.

Kuvan lasilliseen on liitetty alkuaineita ja muita ominaisuuksia joita vedessä mm. on, siitä tutkitaan ja havaitaan.

As = Arseeni, Cd = Kadmium, Cr = Kromi, Cu = Kupari, Pb = Lyijy, Hg = Elohopea, F =…

Jatka

Ilmiöeläimemme vetinen elementti

Lähetetty 22. toukokuu 2012 kello 19:00 0 kommenttia

Kuvassa norpalle tyypillinen hengähdyspaikka Pihlajavedellä

Voidakseen elää ja lisääntyä norppa tarvitsee järvivettä joka:- ei sisällä liikaa indikaattoreina ilmeneviä suolistoperäisiä enterokokkeja ja…

Jatka

Kommenttitaulu (3 kommenttia)

Sinun tulee olla Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus:n jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus

10. elokuu 2013 kello 09:44 Sinikka Matilda Hotakainen sanoi...

Mielenkiintoinen esitys ilmiöpohjaisesta oppimisesta. Kiitos Hilkka!

27. marraskuu 2012 kello 10:50 Tanja sanoi...

Onnea Hilkan päivän johdosta :)!

1. lokakuu 2010 kello 12:58 Tiina Airaksinen sanoi...
Reseptivihkoon voisi viedä "parhaita paloja" keskusteluista aineenopettajien kanssa, ja kertoa siitä, miten omat suunnitelmat etenevät ja kehittyvät. Ota myös kantaa ja kommentoi muiden suunnitelmia!
 
 
 

TULEVIA TAPAHTUMIA

AJANKOHTAISTA SISÄLTÖÄ

Uusimmat tapahtumat

Profiilin kuvakeSamush ja Niina Komsi liittyivät ryhmään Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
Syys 19

© 2017   Created by Taru Kekkonen.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot