Kuka olet ja mistä eksyit mukaan? Mikä ilmiön teemassa erityisesti kiinnostaa sinua? Mitä ajattelet sanasta kulttuuri?

Katselukerrat: 159

Vastaukset tähän keskusteluun

Hei!Olen Katariina Hätinen.Syksyllä aloitin lukio-opinnot ja ilmiömäisestä oppimistyylistä luin OP1-kurssilla=)

Mielenkiintoinen oppimistapa,mutta vaatii luovuutta löytää ja käsitellä kaikki olennainen aiheeseen liittyen.

Kurssilla mielellään hyödynnän mahdollisuutta suorittaa mahdollisuuksien mukaan osia muista oppiaineista.Mahdolisesti 

englanti,historia,yhteiskuntaoppi,what about else?=)

Kulttuuria on kaikki elollinen toiminta=)

Hiphei, Henna Iisalmesta taas hieman sivussa menossa mukana.. Kyselisin jokohan meille tähän ilmiöön tulisi lukupiiriä? Sitä niin odottelen, että ehtisin saada ennen ensi syksyä ÄI11 valmiiksi.. ja ne lukupiirit on niin paljon mukavampia kuin yksin lukeminen ja kirjan pohdiskelu yksinään. =)

Kulttuuri on joka päiväistä, joka paikassa, samanlaista ja erilaista. Kulttuuri on arvokas ja perinteitäkin luova.

Hei. Olen Airi ja aineopiskelustatuksella mieleni vetää taas mukaan ilmiöiden pariin. Jätin juuri äsken 40 vuotta kestäneet Helsingin touhuilut taakseni ja muutin Kemiin, Meri-Lapin kulttuuripoukamaan.

Tässä ilmiössä innostuisin tutkailemaan työnteon kulttuuria suomalaisessa sirkuksessa. Ihan totta. Tämä nyt vain kolahti.

Peesaan Katariinaan ja Hennaa, kulttuuri on minulle tarkoituksellista olemassa oloa ja tekemistä, josta jää jälki. Minua kiinnostaa perinteiden ja taitojen vaaliminen ja siirtäminen tuleville touhuajille. Piut paut anna trendeille, korkealentoiselle kulttuurille, lasien kilistelylle ja tyhjän jauhamiselle.

Hei, 

olen Jenni Linturi ja vedän tässä ilmiössä ME1 (Median maailma) -ryhmäkurssia (kurssille mahtuu vielä hyvin mukaan). Koulutukseltani olen YTM eli yhteiskuntatieteiden maisteri, pääaineeni oli tiedotusoppi. Ilmiöissä olen aikaisemmin opettanut tiedottaja-opintoja, ME1-kurssia sekä luovaa kirjoittamista. Kivaa olla taas pitkän tauon jälkeen mukana ilmiö-menossa! 

Hei! Olen Heli Kuru ja aloitin opinnot nettilukiossa tänä syksynä. Minulle varmasti yksi tärkeä tekijä ilmoittautua nettilukion oppilaaksi oli mielenkiinto Ilmiöpohjaista oppimista kohtaan. Mitä se voi tarkoittaa??? Tätä ilmiötä seurailen aluksi taustalla. Mutta jos sopiva aihe löytyy, voin napata haasteesta kiinni. Pidetään mieli avoimena ja korvat kuulolla.

Tervehdys liitto-oravan ja ay-jyrsijän kotipuun juurelta.
Olen siis 31v lukio-apina, Lea Salminen Porista. Työsopimuksen olisi määrä loppua keväällä Otavan Opiston nettilukion kanssa. Jos kaikki menee kuten on suunniteltu. Tämän urakan otin ihan sen takia että olis jotain mielekästä tekemistä tuon länsirajan takaisen kielen opiskelun rinnalle.

Ilmiöön tulin mukaan Yh2-kurssin kautta. Itse ilmiötuotos saattaa jäädä kokonaan pois, tai pitää sitä nyt vielä tutkailla että mitä tässä tapahtuu. Kulttuuria voi olla monenlaista. Itse olen eniten mukana ehkä jääkiekko kulttuurissa :D

Hei Heli ja Lea! Mukavaa saada kummatkin mukaan ilmiöön. Aki on tänään sairaslomalla, mutta ilmiöpöhinä kyllä jatkuu siitä huolimatta. 

Hei,

Olen tällä kertaa YH2 -kurssin tiimoilta mukana. Käydään täällä keskusteluja talouden ja kulttuurin yhteydestä. Toivottavati keskustelut innottavat muitakin kuin yhteiskuntaopin kurssilaisia.

Enemmän ja vähemmän opiskelija, joka kuitenkin tähtää omaan tavoitteeseen. Kulttuurista kiinnostaa ruoka-sekä kirjallisuuskulttuuri.

Hei Pekka ja Eila ja tervetuloa mukaan! Ja kiitos vinkistä Pekka. Kulttuurin ja talouden välisen yhteyden keskustelu kuulostaa liian mielenkiintoiselta ohitettavaksi. MItä taas Eilan mainitsemaan kirjallisuuteen tulee. Sillehän voisi perustaa vaikka oman ketjun.  Itseäni kiinnostaisi kerätä kirjoja, jotka kertovat vieraassa kulttuurissa elämisestä. Tietysti erityisen kiinnostavaa on lukea kuvauksia suomalaisesta kulttuurista jonkun toisen kuvaamana. 

Hei, Tarvitsisin tietää, tuleeko seuraavaan ilmiöön lukupiiriä? Meillä menee kirjasto kiinni, samoin lähikirjastot ohjelmapäivitysten takia eikä kirjoja saa lainattua tai palautettua tuolloin.. Ett jos ois semmonen tulossa, niin pitäisi saada tietää, mikä kirja olisi tulossa lukuun, jotta saisin sen vielä lainattua. =)

RSS

TULEVIA TAPAHTUMIA

AJANKOHTAISTA SISÄLTÖÄ

Uusimmat tapahtumat

Profiilin kuvakeAnnika Ruohonen ja Riikka Pöyhönen liittyivät ryhmään Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
Loka 11
Profiilin kuvakeSatu Musakka ja Tuomas Mikkola liittyivät ryhmään Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
Loka 6
Heli Väre on nyt jäsen: Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
Loka 5
Jenny Virta on nyt jäsen: Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
Loka 1
Profiilin kuvakeSamush ja Niina Komsi liittyivät ryhmään Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
Syys 19

© 2017   Created by Taru Kekkonen.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot