Tähän ketjuun voitte linkittää ilmiötuotoksenne tai kertoa muutoin ilmiökokemuksistanne. Tuotoksen voi tuoda linkkinä, tiedostona tai vaikkapa videoupotteena - riippuen siitä, missä muodossa työ on tehty ja minne se on viety.

Samalla voit kertoa, kuinka tuotos syntyi ja millainen tämän ilmiön taipaleesi oli.

Tässä ketjussa voit myös antaa palautetta ilmiöstä yleensäkin: missä onnistuttiin, mitä pitäisi kehittää, mitä haluaisit lisää, mitä voisi vähentää jne.

Nimetöntä palautetta puolestaan voi antaa palautelomakkeella: http://bit.ly/ilmiopalaute13-14

Katselukerrat: 88

Vastaukset tähän keskusteluun

Notkeasti etenevä ilmiö hurati ohitseni niin etten paljoa ehtinyt huomatakaan. Lukupiirin teos oli omintakeinen, lukupiiri oli tehtävineen omintakeinen ja sen lisäksi tosi hyvä.

Ilmiöissä on loistavaa se, että sen toteutuminen on ilmavaa ja kaiken aikaa rakentuvaa. Aihe ja teemat eivät lyö luuta kurkkuun heti, kuten omina nuoruusvuosinani. Hienoa, että uusia osallistujiakin on useita mukana!

Ajattelun suhteen jaksan jankuttaa, että tiedostaminen on muutoksen edellytys ja että ajattelulle ja toiminnalle olisi hyvä olla intentio, pyrkimys.

Saatan pienen tuotoksen "julkaista".


 

Kirjoittelin tuonne BLOGIT-sivulle.

Aika paljon jätin lukijan varaan. Lukijan itse täytyisi käydä katsomassa kertomissani osoitteissa, miten kahden EU-vaaliehdokkaan kampanjat etenevät. Kuitenkin kerroin, että miten voi ottaa osaa kampanjaan, esim. kirjoittelemalla twiittejä tai Facebookiin.

Tähän mennessä kukaan ei ole kommentoinut kirjoituksiani, joten ei tunnu juuri erilaiselta tämä julkinen blogi kuin päiväkirjan kirjoittaminen. Tosin tässä blogissa kaikki on yleistä tietoa eikä omia salaisuuksiani, jos minulla sellaisia on.

Tämä oli ensimmäinen ilmiötuotokseni, ja oli ihan kivaa olla mukana keskusteluissa. Ihan turhaan olen vältellyt aiempia ilmiöitä. Tosin kurssikin oli mieleinen -- Yhteiskuntaopin 1. kurssi --  joten sitä hauskempi ottaa osaa.

Leena: nyt on kommentoitu blogiasi. Hyvin tehty tuotos. Minäkin jätän paljon lukijan varaan, sillä toivoin niin Päivi Räsäsen toimivan Brysselissä seuraavat vuodet.

Blogimerkintäsi kautta löysin taas polun tuolle ilmentymien puolelle. Kiitos siitäkin oivalluksen kipinästä. Niittasin oman juttuni blogiosastoon.

 

Mulla oli vähän kiireinen ilmiö, mutta sain kuitenkin tehtyä sen minkä halusinkin eli Matikka kertaus -diaesityksen :) Halusin tehdä sen, koska saatan mahdollisesti kirjoittaa matikan jossain vaiheessa, ja haluan kerrata asiat hyvin. Ajattelin myös, että tämä saattaisi olla hyödyllinen muillekin - joko kertausmielessä tai muulla tavoin. 

Upotan tuotokseni tähän. Sori, että tämä tulee vähän myöhässä...

Susanna, vaude! Selkeästi esitetty, keskeiset juuri asiaan kuuluvat seikat. Otaksun, koska olen törmännyt tuon muotoisiin yhtälöihin joskus. Jos juttu olisi selvitetty minulle näin hyvin, olisin ehkä silloin tajunnutkin jotakin. Ei ollut ennen laskimia eikä MOALia. Nyt on. Ei kait se tuo matematiikka aivan magiaa olekaan. Sitäkin voi oppia!

RSS

TULEVIA TAPAHTUMIA

AJANKOHTAISTA SISÄLTÖÄ

Uusimmat tapahtumat

Profiilin kuvakeAnnika Ruohonen ja Riikka Pöyhönen liittyivät ryhmään Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
Loka 11
Profiilin kuvakeSatu Musakka ja Tuomas Mikkola liittyivät ryhmään Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
Loka 6
Heli Väre on nyt jäsen: Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
Loka 5
Jenny Virta on nyt jäsen: Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
Loka 1
Profiilin kuvakeSamush ja Niina Komsi liittyivät ryhmään Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
Syys 19

© 2017   Created by Taru Kekkonen.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot