Elikkäs kaikki on vielä uutta ja outoa. Pyörin täällä netin oppimisympäristöissä ja opettelen nettilukion käyttöä. Eli ensimmäinen kurssi menossa joka OP 1. Ja siihen liittyvä tutustuminen eri opetusympyröihin. Taideryhmä kiinnostaisi kovin, mutta onko siinä enää aktiivisia jäseniä?

Tähän ryhmään haluaisin kovin mielelläni liittyä jos sellainen vielä toiminnassa?

Katselukerrat: 76

Vastaa tähän

Vastaukset tähän keskusteluun

Meidän taiteelliset ihmiset täältä Ilmiöistä ovat jo lukion päättäneitä tai juuri päättäviä, joten ei ole ollut täällä toimintaa siksi. Mutta kuka tahansa saa ryhtyä vetämään ryhmää aivan varmasti ja Muikku-feissarissa ilmoitella ja houkutella lisää ihamisiä tänne. Itse ainakin seurasin taideryhmää mielenkiinnolla, vaikken mitään osaa tehdäkään :D

Kiva jos saisikin ryhmän viritettyä uuteen nousuun :). Tämä on sellaista "ei kenenkään maata", joten eikun vetämään ryhmää tai taiteilemaan ilmiöissä ihan vaan omaksi huvikseen!

no täytyypä heti alkaa miettimään ja pohtimaan ryhmän viritystä uuteen opiskelija kööriin :) Saiskohan tästä ilmiönä tai ryhmätyönä hyväksiluettua kuviksen kurssejakin?

Kyllä varmasti saa sovittua kuviksen open kanssa kurssille ainakin jotain hyväksilukuja, sehän on ilmiöiden perimmäinen tarkoitus, suorittaa osa opinnoista täällä :) Missäköhän Luostarisen Aki on O_o Hän on yleensä täällä "isännän" roolissa ja osaa ohjata kaikki oikeille opettajille ja oikeille kursseille.

Kyselin juuri Susannalta (taideryhmän perustaja ja pitkäaikainen ilmiöläinen) onko hän vielä tulossa mukaan ja kuulemma ensi ilmiössä on ilmeisesti taas täällä. Susanna tietää ja todella paljon näistä ilmiöhommista ja niiden yhdistämisestä kursseihin :)

okei, hieno homma! varmasti ideoita saa :)

Vastaa keskusteluun

RSS

TULEVIA TAPAHTUMIA

AJANKOHTAISTA SISÄLTÖÄ

Uusimmat tapahtumat

trustedmeds on nyt jäsen: Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
Touko 8
Virpi Syväoja on nyt jäsen: Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
Huhti 29
Juha Vänskä on nyt jäsen: Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
Huhti 25
Eero Markus on nyt jäsen: Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
Huhti 12
Mikko Kapulainen on nyt jäsen: Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
Maalis 23
Anu Koskela on nyt jäsen: Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
Tammi 22
Anna Konsin on nyt jäsen: Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
Tammi 13
noora alsalman on nyt jäsen: Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
Joulu 22, 2017

© 2018   Created by Taru Kekkonen.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot