Elikkäs kaikki on vielä uutta ja outoa. Pyörin täällä netin oppimisympäristöissä ja opettelen nettilukion käyttöä. Eli ensimmäinen kurssi menossa joka OP 1. Ja siihen liittyvä tutustuminen eri opetusympyröihin. Taideryhmä kiinnostaisi kovin, mutta onko siinä enää aktiivisia jäseniä?

Tähän ryhmään haluaisin kovin mielelläni liittyä jos sellainen vielä toiminnassa?

Katselukerrat: 84

Vastaa tähän

Vastaukset tähän keskusteluun

Meidän taiteelliset ihmiset täältä Ilmiöistä ovat jo lukion päättäneitä tai juuri päättäviä, joten ei ole ollut täällä toimintaa siksi. Mutta kuka tahansa saa ryhtyä vetämään ryhmää aivan varmasti ja Muikku-feissarissa ilmoitella ja houkutella lisää ihamisiä tänne. Itse ainakin seurasin taideryhmää mielenkiinnolla, vaikken mitään osaa tehdäkään :D

Kiva jos saisikin ryhmän viritettyä uuteen nousuun :). Tämä on sellaista "ei kenenkään maata", joten eikun vetämään ryhmää tai taiteilemaan ilmiöissä ihan vaan omaksi huvikseen!

no täytyypä heti alkaa miettimään ja pohtimaan ryhmän viritystä uuteen opiskelija kööriin :) Saiskohan tästä ilmiönä tai ryhmätyönä hyväksiluettua kuviksen kurssejakin?

Kyllä varmasti saa sovittua kuviksen open kanssa kurssille ainakin jotain hyväksilukuja, sehän on ilmiöiden perimmäinen tarkoitus, suorittaa osa opinnoista täällä :) Missäköhän Luostarisen Aki on O_o Hän on yleensä täällä "isännän" roolissa ja osaa ohjata kaikki oikeille opettajille ja oikeille kursseille.

Kyselin juuri Susannalta (taideryhmän perustaja ja pitkäaikainen ilmiöläinen) onko hän vielä tulossa mukaan ja kuulemma ensi ilmiössä on ilmeisesti taas täällä. Susanna tietää ja todella paljon näistä ilmiöhommista ja niiden yhdistämisestä kursseihin :)

okei, hieno homma! varmasti ideoita saa :)

Vastaa keskusteluun

RSS

TULEVIA TAPAHTUMIA

AJANKOHTAISTA SISÄLTÖÄ

Uusimmat tapahtumat

Kimi Hämäläinen on nyt jäsen: Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
Syys 6
Louise Grady on nyt jäsen: Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
Syys 3
Steve Brandidge on nyt jäsen: Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
Elo 24
Inari Gebhard tykkäsi jäsenen Inari Gebhard tapahtumasta Laulunopetusta syksy 2018
Elo 22
Inari Gebhard kommentoi jäsenen Inari Gebhard tapahtumaa Laulunopetusta Helsinki-Hyvinkää-Hämeenlinna
"Laulunopetusta syksy 2018 Pukinmäen Taidetalo LAULUA KAIKENIKÄISILLE. Unikkotie 4. PukinmäkiVoit myös itse koota haluamasi pien - perhe - vanhempi ja lapsiryhmän.Kysele vaihtoehtoja inari.gebhard@gmail.com LAULURYHMÄ…"
Elo 22
Inari Gebhard julkaisi tapahtuman

Laulunopetusta Helsinki-Hyvinkää-Hämeenlinna / Hyvinkää

2. syyskuu 2018 18 - 15. joulukuu 2018 19
LAULUNOPETUSTA HELSINKI-HYVINKÄÄ-HÄMEENLINNAOlen esiintyvä taiteilija ja laulupedagogi . opetukseni : 2018Pukinmäen Taidetalo, Bel Canton ystävät ry, Helsinki, Hyvinkää, HämeenlinnaJos haluat laulunopetusta, voit ottaa suoraan yhteyttä Inariin.Tässä YHTEYSTIETONI:Inari.Gebhard@gmail.comtel. 0405512808Inari Gebhardin ohjaama ohjelmisto kattaa monia kielialueita, Tyylilajit ovat ulottuneet oopperasta, liedistä ja kirkkomusiikista kansanlauluihin, operettiin, musikaaliin, näytelmä- ja…Näytä lisää
Elo 22
Marja Tuovinen on nyt jäsen: Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
Elo 19
Dennis Dunn on nyt jäsen: Ilmiöpohjainen oppiminen ja opetus
Elo 17

© 2018   Created by Taru Kekkonen.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot